هشدار دانشمندان انگليسي:
زيستبوم قطب جنوب را گونه هاي مهاجم تهديد مي کنند
نتايج يک مطالعه جديد نشان داده است که افزايش جمعيت گونههاي مهاجم در منطقه قطب جنوب ميتواند اکوسيستمهاي اين منطقه را که از ميليونها سال پيش تاکنون بکر و دست نخورده باقي ماندهاند، دستخوش تغييرات شديد و چشمگير کند.
به گزارش ايسنا گونهاي پشه در اين منطقه توانسته است حجم زيادي از ريزمغذيها را وارد خاک کند و در نتيجه شکل زندگي و نحوه تکامل گونههاي بومي را تغيير دهد.
گروه کارشناسان مطالعات جوي انگليس در اين مطالعه همچنين متذکر شدند که اين گونههاي مهاجم ميتوانند از شرايط سخت و طاقت فرساي آب و هوايي، جان سالم بدر ببرند و به حيات خود ادامه دهند.
به گزارش بي بي سي، جزئيات اين مطالعه در نشست سالانه انجمن اکولوژي انگليس در بيرمنگام ارائه شده است.
اين کارشناسان ميگويند افزايش تعداد گردشگران و بازديد کنندگان قطب جنوب باعث شده که تعداد بيشتري از گونههاي مهاجم و غير بومي وارد اين منطقه قطبي شود.
کارشناسان انگليسي هشدار دادند که اگر اين روند ادامه پيدا کند، خطر انقراض برخي از گونههاي منحصر به فرد و بومي قطب جنوب تشديد خواهد شد.
آنها تاکيد کردند از آنجا که حشرات، ويژگيهاي فيزيولوژيکي خاص و استثنايي براي بقا و ادامه حيات در شرايط سخت دارند لذا ميتوانند تاثيرات وسيع و بلند مدتي روي اکوسيستمهاي بکر قطب جنوب بر جاي بگذارند.
انتهای خبر // www.iren.ir // ایرن
نظرات شما عزیزان:
نویسنده: mannane
׀ تاریخ: دو شنبه 18 دی 1391برچسب:,
׀ موضوع: <-PostCategory->
׀
درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
ما همه سرنشينان يك كشتي هستيم؛ كشتي جهان كه گهواره و محل زيست و پرورش انسان است و اين نقش يگانه را براي خود حفظ كرده است. اما جنگ و تخريب طبيعت و محيط زيست دو تهديد اصلي براي اين كشتي و آينده بشريت محسوب مي شود. تهديداتي كه ريشه در تمايلات منفي دروني، فزون خواهي و برتري جويي بشر دارند و هر يك به تنهايي يا با هم مي توانند آينده دشوار و تاريكي را براي جوامع انساني رقم زنند. همانگونه كه تاكنون صدمات و ضررهاي جاني و مالي فراواني را بر بشريت تحميل كرده اند.